Skip to content Skip to footer

Zonnepanelen Eindhoven

Vind de vakspecialist die als beste aansluit op jouw wensen. Vergelijk eenvoudig aanbieders voor zonnepanelen Eindhoven.

Vergelijk offertes en bespaar tot 40%

 Gratis – Binnen 2 minuten geregeld

Zonnepanelen Eindhoven makkelijk vergelijken

Wil je ook profiteren van lagere energiekosten en tegelijkertijd bijdragen aan een duurzame planeet? Vraag gratis en vrijblijvend zonnepanelen offertes aan via Zonnepanelen-Regio.nl. Zo vergelijk je eenvoudig meerdere specialisten op prijs/kwaliteit en kun je een slimme keus maken voor jouw zonnepanelen in Eindhoven.

Via Zonnepanelen-Regio.nl kom je snel in contact met vakkundige specialisten voor zonnepanelen Eindhoven!

  • Je ontvangt tot wel 5 offertes
  • Geheel gratis en vrijblijvend
  • Beoordeel op punten die jij belangrijk vindt
  • Kies voor de specialist met het beste aanbod
  • Bespaar tijd en moeite

Zonnepanelen Eindhoven in opmars

In de gemeente Eindhoven kiezen steeds meer woningeigenaren om zonnepanelen te kopen of te huren. Daarmee wekt u zelf op een duurzame manier stroom op door gebruik te maken van zonlicht. Bovendien hoeft u daardoor minder stroom af te nemen bij uw energieleverancier. Met de steeds verder stijgende energietarieven wordt de investering in zonnepanelen dus steeds interessanter. Ook bespaart u al snel honderden euro’s op uw energierekening doordat u zelf stroom opwekt. En u draagt met zonnepanelen lokaal bij aan een schoner milieu in de gemeente Eindhoven. Dat is wel zo belangrijk. Ook voor de volgende generatie.

Waarom Zonnepanelen Eindhoven via ons?

Bespaar geld

Bespaar tot 40% op uw zonnepanelen in de regio Eindhoven

Bespaar tijd

Eenvoudig binnen 2 minuten geregeld. Geheel vrijblijvend

Meerdere offertes

Vergelijk offertes van betrouwbare bedrijven in de regio Eindhoven

Wat onze gebruikers zeggen

"Wat een geweldige service"
Ik ben altijd op zoek naar de beste prijs en de beste service voor zonnepanelen Eindhoven. Via Zonnepanelen-Regio.nl kreeg ik binnen een paar minuten verschillende offertes voor zonnepanelen Breda in mijn mailbox.
Johan Gelders
"Een aanrader"
Wij hebben gemerkt dat het loont om zonnepanelen Eindhoven goed te vergelijken, voordat je een zonnepaneel specialist kiest. Wij kregen snel een aantal aanbiedingen van verschillende bedrijven. Bedankt voor de top service!
Moniek de Jonge

Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40%

Vergelijk tot 5 vakspecialisten voor zonnepanelen Eindhoven

Geheel vrijblijvend. Kies de aanbieder die bij je past.

Zijn Zonnepanelen Eindhoven een goede keus?

Breda is in vergelijking tot de rest van Nederland een zonnige stad, dus zonnepanelen Breda is sowieso een goede keus. De zon scheen er in 2015 maar liefst 1.930 uur. Een gemiddeld zonnesysteem van 12 panelen (3.300 WP) dat optimaal staat opgesteld (gericht op het zuiden onder een hoek van 35 graden) zal in Breda circa 2.940 kWh per jaar opleveren (factor 0,90). Het gemiddelde energieverbruik per huishouden ligt op 3.360 kWh per jaar.

Gemiddeld bent u dan voor bijna 90% zelfvoorzienend in uw energieverbruik en zult u uw energienota snel zien dalen. Wat uw dak u precies op kan leveren, kunt u berekenen via de Solarscan van de gemeente Breda. Hier wordt persoonlijk rekening gehouden met uw dakeigenschappen, zoals bijvoorbeeld de hellingshoek.

Het rendement van een gemiddeld zonnesysteem in Breda ligt op circa 12,0%. Dit houdt in dat u binnen 7 jaar uw volledige aankoopbedrag heeft terugverdiend. Wat voor rendement een dak met zonnepanelen bij u op kan leveren, hangt af van de exacte investering en situatie. Het is wel te stellen, indien u minimaal 7 jaar op dezelfde plek blijft wonen en u het geld tot uw beschikking heeft, dat het verstandig is om te investeren in zonnepanelen Breda. Daarbij bent u ook nog praktisch CO2-neutraal.

Zonnepanelen Eindhoven en omgeving

 Eindhoven is in vergelijking tot de rest van Nederland een zonnige stad. De zon scheen er in 2015 maar liefst 1.930 uur. Een gemiddeld zonnesysteem van 12 panelen (3.300 WP) dat optimaal staat opgesteld (gericht op het zuiden onder een hoek van 35 graden) zal in Breda circa 2.940 kWh per jaar opleveren (factor 0,90).

Het gemiddelde energieverbruik per huishouden ligt op 3.360 kWh per jaar. Gemiddeld bent u dan voor bijna 90% zelfvoorzienend in uw energieverbruik en zult u uw energienota snel zien dalen. Wat uw dak u precies op kan leveren, kunt u bereken met onze. Hier wordt persoonlijk rekening gehouden met uw dakeigenschappen, zoals bijvoorbeeld de hellingshoek.

zonnepanelen Eindhoven kopen

Waarom Zonnepanelen-Regio.nl?

Ruimste keuze

Partner van 150 zonnepaneel specialisten

Wij kennen jouw regio

Wij focussen op kwaliteit in de regio Eindhoven

Gegarandeerd besparen

Ontvang altijd de beste aanbiedingen uit jouw regio

Vergelijk offertes en bespaar tot 40%!

Ontvang gratis tot 5 offertes voor zonnepanelen Eindhoven!

Geheel vrijblijvend. Binnen 2 minuten geregeld.