Zonnepanelen Friesland

Zonnepanelen Kopen Friesland

Vind de vakspecialist die als beste aansluit op jouw wensen. Vergelijk eenvoudig aanbieders voor zonnepanelen Friesland.

Vergelijk offertes en bespaar tot 40%

 Gratis – Binnen 2 minuten geregeld

Zonnepanelen Friesland makkelijk vergelijken

Wil je ook profiteren van lagere energiekosten en tegelijkertijd bijdragen aan een duurzame planeet? Vraag gratis en vrijblijvend zonnepanelen offertes aan via Zonnepanelen-Regio.nl. Zo vergelijk je eenvoudig meerdere specialisten op prijs/kwaliteit en kun je een slimme keus maken voor jouw zonnepanelen Friesland.

Via Zonnepanelen-Regio.nl kom je snel in contact met vakkundige specialisten voor zonnepanelen in Friesland!

  • Je ontvangt tot wel 5 offertes
  • Geheel gratis en vrijblijvend
  • Beoordeel op punten die jij belangrijk vindt
  • Kies voor de specialist met het beste aanbod
  • Bespaar tijd en moeite

Zonnepanelen Friesland in opmars

De zoekterm ‘zonnepanelen Friesland’ is de laatste maanden enorm populair geworden. In de provincie Friesland kiezen dan ook steeds meer woningeigenaren om zonnepanelen te kopen of te huren. Daarmee wekt u zelf op een duurzame manier stroom op door gebruik te maken van zonlicht. Bovendien hoeft u daardoor minder stroom af te nemen bij uw energieleverancier. Met de steeds verder stijgende energietarieven wordt de investering in zonnepanelen dus steeds interessanter. Ook bespaart u al snel honderden euro’s op uw energierekening doordat u zelf stroom opwekt. En u draagt met zonnepanelen Friesland lokaal bij aan een schoner milieu in de provincies Friesland. Dat is wel zo belangrijk. Ook voor de volgende generatie.

Zonnepanelen Friesland nemen

Friesland is in vergelijking tot de rest van Nederland een zonnige provincie. De zon scheen er in 2020 maar liefst 1.930 uur. Een gemiddeld zonnesysteem van 12 panelen (3.300 WP) dat optimaal staat opgesteld (gericht op het zuiden onder een hoek van 35 graden) zal in Friesland circa 2.940 kWh per jaar opleveren (factor 0,90). Het gemiddelde energieverbruik per huishouden ligt op 3.360 kWh per jaar.

Gemiddeld bent u dan voor bijna 90% zelfvoorzienend in uw energieverbruik en zult u uw energienota snel zien dalen. Wat uw dak u precies op kan leveren, kunt u bereken met onze. Hier wordt persoonlijk rekening gehouden met uw dakeigenschappen, zoals bijvoorbeeld de hellingshoek.

zonnepanelen friesland

Waarom Zonnepanelen Friesland via ons?

Wat onze gebruikers zeggen

"Wat een geweldige service"
Ik ben altijd op zoek naar de beste prijs en de beste service voor zonnepanelen Friesland. Via Zonnepanelen-Regio.nl kreeg ik binnen een paar minuten verschillende offertes voor zonnepanelen Friesland in mijn mailbox.
Richard Galop
"Een aanrader"
Wij hebben gemerkt dat het loont om zonnepanelen Friesland goed te vergelijken, voordat je een zonnepaneel specialist kiest. Wij kregen snel een aantal aanbiedingen van verschillende bedrijven. Bedankt voor de top service!
Sandra de Rooij

Ontvang gratis offertes en bespaar tot 40%

Vergelijk tot 5 vakspecialisten voor zonnepanelen Friesland

Geheel vrijblijvend. Kies de aanbieder die bij je past.

Zijn Zonnepanelen Friesland een goede keus?

Friesland is in vergelijking tot de rest van Nederland een zonnige stad en daarom zijn Zonnepanelen Friesland een erg goede keuze. De opbrengsten zullen hierdoor hoog zijn en de energierekening zal hierdoor erg laag zijn!

Het rendement van een gemiddeld zonnesysteem in Friesland ligt op circa 12,0%. Dit houdt in dat u binnen 7 jaar uw volledige aankoopbedrag heeft terugverdiend. 

Wat voor rendement een dak met zonnepanelen bij u op kan leveren, hangt af van de exacte investering en situatie. Het is wel te stellen, indien u minimaal 7 jaar op dezelfde plek blijft wonen en u het geld tot uw beschikking heeft, dat het verstandig is om te investeren in zonnepanelen Friesland. Daarbij bent u ook nog praktisch CO2-neutraal.

Waarom Zonnepanelen-Regio.nl?

Vergelijk offertes en bespaar tot 40%!

Ontvang gratis tot 5 offertes voor zonnepanelen Friesland!

Geheel vrijblijvend. Binnen 2 minuten geregeld.